Gott nytt!

God kväll :)

Skippar helt allt det där med långa sammanfattningar av året och hejsan hoppsan, kan hålla det kort och säga att det helt enkelt har varit ett väldigt mixat år med många små höga toppar och några riktigt djupa dalar. 

Men nästa år, nästa år ska bli det bästa! :D 


En timma kvar till tolvslaget, och timmarna därefter finns jag vid vattnet. Vackert värre där nere då, ni ska få se!

Gott nytt år på er!

Räven

Räven, eller en av dem, sprang förbi mig och hundarna i morse. Fredde missade det helt och hållet, chief hade en stooor lust att springa efter... aj händer.

Nedan, bilder från i somras på tiken.


Helt klart smalare då... härlig svans dock.


För den som ser någorlunda bra, kolla vad hon har i munnen! :O

Anti-julklappar gick ju fint...

Tänkte kör på nån "jag tar varken emot eller ger julklappar i år"-thing, men det körde sig rejält när man fick pengar i handen och order om att köpa julklappar... man säger ju inte nej till lite shopping, right? :)

Och nu är allt inslaget och klart, i vardagsrummet står en stor säck (nope, ingen julgran här inte. Ingen plats för en heter det visst.) också har det bakats scones till allas stora förvåning

Jag känner för att städa. Det är en jätteudda känsla som jag inte haft på flera månader. Och jag ska städa till riktig städmusik, yeah!

Klaxons - Golden Skans

Knäck!

Idag har det gjorts knäck. Måste vara världens enklaste recept; 2 dl socker, 2 dl sirap och 2 dl grädde. koka, gör kulprov, i med 1 dl hackade mandlar och ner i formar! In i kylskåp ( eller ut i kylan ) och m u m s ! hehe :) Bara synd att man tröttnar så illa mycket på att kladda ner smeten i formar... hums.

Nu kom det en jättelevarans med julmat verkar det som.... bäst man hjälper till ^^ 

 The Hives & Cyndi Lauper In A Christmas Duel

Kvällens planer

Julmust, pepparkakor, skriva lite, planera fotoprojektet lite till också musik på det. : )



M.I.A. - Paper Planes (All I Wanna Do Is `Bang Bang´ And Take Your Money)

Bild från photoshoot

Fotograf: Angelina Bergenwall
modell: Jag (för en gångs skull!)
Fotograf: Angelina Bergenwall

Fler bilder ->  http://flickr.com/photos/lostmysocks/ eller http://lostmysocks.bilddagboken.se/

En helg i Uppsala

Nyss hemkommen från en underbar helg i Uppsala! Blev hämtad på stationen i fredags, därefter har det gjorts lussebullar (i helt sjuka former like krokodiler) och chokladfudge (b e r o e n d e f r a m k a l l a n d e !) , det har lyssnats på bra musik och tittats på Juno. Värsta språket är ett svårt spel : /

Och Ronja har modellat för Angie! :O Svinkallt var det, men helt klart värt det!
Länk till bilderna kommer... :)

Ronja tackar fröken Bergenwall med familj något otroligt mycket för helgen!

God kväll!

Det är söndagkväll och jag sitter med ett berg av saker som behöver bli klara alternativt pluggas till, bit för bit betar jag av den något långa att-göra-listan samtidigt som hundarna turas om att hålla mig sällskap i soffan. Trevligt men lite osmidigt med hundhuvuden i knät måste jag säga. Samtidigt kanske soffan inte är bästa platsen för studerande ;)

En runda till köket blir det nu, dags att fylla på koppen med mer mjölk och honung. Sen ska jag lista ut bästa färdvägen med bil och tåg till Spanien(roligare har man ju haft det...), och det finns ju inte bara en heller *suck*.

Hittade förresten en massa bra musik som jag nästan glömt bort på den externa hårddisken som legat och skräpat alldeles för länge. Denna låt spelas just nu, älskar den! :)


Jamie T - If You Got The Money

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0