Psch!

ni som fortfarande är här och letar uppdateringar, följ med hit istället! ;)

Flyttar!

Ja, inte på riktigt, inte mig själv så(även om jag önskar), men mina tankar iallafall. Hit. Känns bättre så, känns bra.
Puss!

Okej, det här känns ganska lamt men...

Hej jag behöver hjälp. Jag mår inte bra och skolarbetet liiiider. Jag har ingen koll alls på skolarbetet och det är väl inte min stil egentligen, men nu är det som det är...

Finns det någon vänlig själ som är villig att följa med mig till en tingsrätt nån dag?
För jag klarar inte av att gå dit utan sällskap...

Och om någon kan låna mig en svenskabok och en nkbok tills jag hittat mina nycklar igen skulle jag bli jätteglad.

Tillbaka till pluggandet!

ÄNTLIGEN!

Åååååååh så glad man är nu! Ni vet, när man väntat på att något ska hända i en evighet och det äntligen händer? Den känslan har jag haft hela dagen idag :D

Och i övrigt så kan jag ju retas lite med att jag är ledig imorgon, alla mina lektioner är inställda för att det är nationella.... och jag klagar inte, kör en sovmorgon och sedan shoppingrunda innan det bär av mot Uppsala. Har ju fått mina pengar nu, alltså tagit mig till banken för att hämta ut dem(varför måste csn anlita swedbank för?).

...och om någon skulle känna för att ta/dela på en pizza imorgon mitt på dan eller så, hör av er! Mitt sug efter pizza är extremt nu, men det känns dumt att köpa och äta en själv... Ingen? (A)

puss!

A-ah


Varför ringer den inte?

Godkväll!
Det är fredagkväll, eller hur? Har ingen större koll längre... Muse spelas på högsta ikväll(just nu denna låt om det skulle intressera någon) och jag sitter och sjunger med och spelar på mina luftinstrument. Inte för att jag kan spela piano, men just nu känns det bra att slå på tangenterna (jag vet ju ungefär vart de ljusa och de mörka tonerna sitter), ger mer känsla. Trummorna brukar jag banka på också, slå lite omkring mig. Sången är det däremot inga som helst fel på! Låter illa gör det men textraderna, de sitter perfekt :)

Kvällsgympan mixas med de senast inköpta böckerna och jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken jag skulle börja med, så nu läser jag båda två och dessutom har jag kvar en bok från sist som jag inte avslutat än. Det var en tung bok med massa fakta, intressant men maffig. Så den läser jag i småstycken. Annars är det  Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson och Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami som jag läser nu, och av det har jag lärt mig att man inte bör börja på två böcker samtidigt. Det blir ganska segt då, tar dubbelt så lång tid att ta sig igenom inledningen som det sällan är något vidare drag i. Lär å andra sidan inte hända igen på ett tag, min nya vän herr Murakami tycker om att skriva tjocka böcker med mycket liten text så jag lär väl ha avslutat hela Larssons triologi innan jag läst ut Murakamis tungviktare.

Å i övrigt så väntar jag desperat på att telefonen ska ringa. Två samtal av helt skilda slag, men vilket som skulle vara helt okej. Inte för att jag tror att något av dem kommer innebära något som är hållbart i längden, men just nu har det ingen större betydelse.
Bara det händer något snart, för jag är trött på att vänta. 
RSS 2.0