Tankar

Visst är livet konstigt ibland? Just när man känner sig som värst, när man verkligen inte kan se någon lösning på saker och ting och är redo att ge upp... så händer det något som ger en hopp om bättre tider. 

Jo, jag lever faktiskt. Och jag mår underbart :) Vaknade redan vid åtta och började dagen med en hundpromenad, tog tag i disken och gjorde frukost och nu sitter jag här sen ett par timmar och pluggar. Planen är att få allt det där som jag skjutit upp de senaste 3(!) veckorna gjort i helgen.

Har dessutom redigerat mina favoriter från plåtningen med Jessica B nu, dom får ni se snart!

Sådär!

Nu står jag redo i "studion" och väntar på tjejerna, alltid lika kul att ställa i ordning allt härinne... det går efter lite trixande ;)
Har också alla idéer klara, har letat exempelbilder halva dagen för att kunna visa Sara hur jag tänker och så... det blir nog jättebra det här :) Pepp i vilket fall!

Återkommer med hur allt gick, och ev en bild eller två redan i kväll!
Puss.

Viola

Bild från en härlig dag i studion för snart ett år sen...  Absolut en av mina personliga favoritbilder! Brillorna, håret, halsbandet, färgerna, händerna... underbart!
Vad tycker ni om bilden? :)







Förhoppningsvis blir det något åt det här hållet på torsdag också, då uppdraget är tidningsomslag. Sara sköter make-up och hår osv, och Jessica (tidigare bilder här och här) står modell! (Jag längtar!)

Ida, del II

En till bild från plåtningen med Ida, om ni glömt den förra kan ni se den här.

Vad tycker ni om denna? Ljus, komposition, något som kunde gjorts bättre, något ni gillar osv? Säg det!



Modell: Ida
Foto: Jag

Kvällens låt

Nog för att Razorlight bara gör bra låtar, men den här är helt sjukt bra... Min favorit från nya skivan, helt klart!

En helg utan sömn...

...men så underbar!

Fredagkvällen och halva natten spenderades med Jessica B, på promenad runt området pratandes om allt och ingenting alls. Skönt, trevligt och kallt som tusan!

Lördagmorgon åkte jag till familjen W, dagen bestod av mentaltest för hunden i Täby. Intressant att se hur hundar reagerar olika på spöken i skogen, skott och flygande overaller... Efter det, middag, blocket, film och halv tolv-bussen hem. Precis så som det ska vara.

Och idag har jag shoppat i Uppsala (Angie sötnos, få din mobil att fungera!), blev en mascara, en eyeliner och ett skärp.

Jag är nöjd!
Hur har eran helg varit? :)

RSS 2.0